Сторінки

Шукати в цьому блозі

05.03.11

дні минають..)

вчора Жменько ночувала у Тані)) вона мені допомагала малювати квіточку та вербові котики))ато художник з мене... одним словом НЕЗДАРА)))
ці причандалля використала Женя сьогодні))
зранку Юля, Аня , Вова та Женя зустрілися на Лук'янівці, купили печиво та фрукти і помандрували до Охматдиту) по дорозі заскочили у якийсь магазинчик, похлібали кави - допінг, та й до діток... про ВЕСНУ розповідати)

а, ну та.. ходили ми до віл-позитивних діток.. бавилися з ними, розповідали чим багата весна, порадували їх гостинцями))

мучили ми один одного дві години))) ми їх, а вони нас)))

шкода їх так.. адже, дітки вже знають, що таке катетер, а як виглядає лелека чи чорнобривці..знають не всі.. ось таке дитинство..

а ще сьогодні їли млинці у Пирогово)) правда, до музею так і не зайшли.. платити за вхід ніхто не бажав, а перелізти через забор - лінь не пускала))тому примостилися у лісі на пеньочках)) Женя пила сік і заздрісно дивилася, як всі інші п'ють той самий сік, але з "дурко" інгрідієнтом - горілка) ооо а ще ми гнали бєса з фрази "а ти обмочив свого качана")))) - народна мудрість рулить)))) а ще чуваки курнули і говорили, що вес ілюзія))) і мій блог теж ілюзія)) і я, і Ви))) і взагалі, тре швидше понароджувати дітей та наклюкатися, щоб бути на одній хвилі з накуреними чуваками ха-ха)))

Немає коментарів:

Дописати коментар