Сторінки

Шукати в цьому блозі

08.12.10

Краплина Парижу..

Сьодні у мну відбувся дебют як акторки ахахаххаахах))) тепер за мною плаче Голлівуд;))) знімалася в одній передачці(масіпусінький епізодик) для одного телеканалу))) нєєє, людоньки, не в німецькому порно і не для Хастлера хддд от біда)))))

Сюжетик: Париж(та, я туди злітала), кафетерій, паризька молодь сидить за столиком, п'є вино, про щось вельми мило розмовляє)) та, як виявилося, один юнак дуже погано кумекає французьку)) ще б пак)) адже він - українець)))

За декілька хвилин до кафе заходить приваблива дівчина, яка також з України та ще й шпрехен френч(хі-хі я любімая та нєпавтарімая бугого), сідає за сусідній столик.. п'є вино, а потім ненароком повертає голову та помічає юнака(українця)... і ось їхні погляди злилися воєдино ахахахх))

і тут... юнак підсідає до її столика... декілька реплік... декілька ковтків вина(насправді ж соку)... і його рука на її руці.... вони знову обмінюються поглядами..

Щось на кшталт обіймів... поцілунок..(довелося цілуватися з незнайомим хлопцем гг тяжка доля актриси ахахаххаха)

Потім вони підсідають за столик вже згаданої французької молоді, знову вино, розмови, ще й підробіток перекладачем;))))

і останній акорд у цій мініатюрі - майже закохані українці йдуть вулицею Парижу за ручки... і їхні постатті зникаютьу далині...

Кінець))

море овацій)) купа розданих автографів, шалена слава гг))))

тащо, кому потрібен автограф від супЄр-пуПєр звЄзди, звертайтеся ахахахах)))

2 коментарі: